AFIR atentioneaza…

Scris de Echipa Alcedo

AFIRBeneficiarii Programului National de Dezvoltare Rurala (PNDR) care utilizeaza Baza de Date cu Preturi de Referinta a AFIR aplicabila pentru PNDR, pentru achizitionarea in mod direct a masinilor, utilajelor si echipamentelor trebuie sa acorde o atentie deosebita urmatoarelor  aspecte:

Pentru decontare, beneficiarul privat va prezenta contractul de vanzare-cumparare insotit de certificatul de conformitate al produsului, in care marca si modelul trebuie sa fie identice cu cele inregistrate in baza de date cu preturi de referinta si o Anexa in care este detaliat standardul de echipare al bunului care face obiectul cererii de plata, care trebuie sa cuprinda minim dotarile inscrise in Baza de Date.

In cazul in care se constata ca marca si modelul nu sunt identice cu cele inregistrate in Baza de Date si ca standardul de echipare nu cuprinde cel putin toate dotarile inscrise in Baza de Date, nu se deconteaza contravaloarea bunului care face obiectului cererii de plata si beneficiarul va acoperi integral contravaloare bunului respectiv.

sursa:afir.ro

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.