AFIR a publicat varianta consultativa a Ghidurilor Solicitantului pentru submasurile dedicate investitiilor in pomicultura si activitatilor neagricole

Scris de Echipa Alcedo

SONY DSC

SONY DSC

De curand, Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) a publicat varianta consultativa a Ghidurilor Solicitantului pentru submasurile din PNDR care vizeaza investitiile in exploatatii pomicole si cele dedicate infintarii activitatilor neagricole in zonele rurale. Mai exact, au fost publicate variantele consultative ale Ghidurilor Solicitantului pentru urmatoarele submasuri din PNDR:

– sM 4.1a „Investitii in exploatatii pomicole”;

– sM 4.2a „Investitii in procesarea/marketingul produselor din sectorul pomicol”;

– sM 6.2 „Sprijin pentru infiintarea de activitati neagricole in zone rurale”;

– sM 6.4 „Investitii in crearea si dezvoltarea de activitati neagricole”;

– sM 16.4 si sM 16.4a „Sprijin acordat pentru cooperare orizontala si verticala intre actorii din lantul de aprovizionare in sectoarele agricol si pomicol”. Perioada aferenta consultarii publice este de 10 zile.

sursa:stiriagricole.ro

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.