Acum este momentul sa-l aplicati la floarea-soarelui! PRIORI XTRA, fungicidul “iscusit” in tratamentul celor mai pagubitoare boli!

Scris de Echipa Alcedo

Umiditatea ridicata din ultimele zile a creat conditii pentru aparitia bolilor la floarea-soarelui, in prima faza cele care ataca frunzele si tulpina, iar, odata, cu aparitia calatidiului si putregaiurile. Asa ca, nu amanati tratamentul cu fungicide, mai ales ca acum este perioada de aplicarea a acestora. Pentru asta, aveti ca optiune fungicidul PRIORI XTRA, a doua denumire a lui Amistar Xtra 280, produs fabricat de Syngenta. Pentru un efect optim,  se recomanda efectuarea unui tratament preventiv sau la primele simptome de boala. Asigura o protectie de pana la 3-4 saptamani.

Tot pentru tratamentul cu fungicide, va mai recomandam si un alt produs, si anume, REVELLER, a doua denumire comerciala a produsului ACANTO PLUS, un fungicid recunoscut al firmei DUPONT. Acesta are doua substante active compatibile, cu moduri de actiune diferite si eficacitate ridicata impotriva unui spectru larg de boli, avand efect atat preventiv cat si curativ.

Pentru a afla mai multe informatii despre dozele omologate, intrati pe site-ul www.alcedoltd.ro, la rubrica “Produse iscusite” sau dati clik pe urmatoarele link-uri: http://www.alcedoltd.ro/produse/specialistii-alcedo-recomanda/fungicide/priori-xtra/; http://www.alcedoltd.ro/produse/specialistii-alcedo-recomanda/fungicide/reveller/

De asemenea, pentru a le achizitiona, luati legatura cu reprezentantul ALCEDO din zona dumneavoastra agricola.

Echipa ALCEDO