Actualitatea agricola, in dezbatere in cadrul emisiunii “SFATURI ISCUSITE de la ALCEDO”

Scris de Echipa Alcedo

Nu ratati o noua editie a emisiunii “SFATURI ISCUSITE de la ALCEDO”!  Pentru fermieri, si nu numai, astazi, 13 iunie, incepand cu ora 14:30 va avea loc o noua editie a emisiunii “SFATURI ISCUSITE de la ALCEDO”, care se va transmite LIVE pe pagina noastra de Facebook. Pentru a sti exact cand incepe emisiunea, va invitam sa dati like paginii Alcedo.

Astazi, vom dezbate subiecte ca:

  1. Rapita si mazarea – pregatirea pentru recoltare;
  2. Combaterea principalelor boli si daunatori si fertilizarea la:

– legume (tomate, ceapa, castraveti), pepeni, etc;

– cartof;

Dr. ing. Sorin Stefan (Director Tehnic ALCEDO), ing. Marian Butoianu (Director Tehnic ALCEDO) si dr. ing. Emilian Tudor (Sef Laborator Agrochimie ALCHIMEX), vor fi moderatorii permanenti ai emisiunii. Va asteptam!

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.