Actionati acum! Pentru un start bun al pomilor fructiferi, fungicidul ALCUPRAL 50 PU nu trebuie sa lipseasca.

Tratamentele cu fungicide pe baza de cupru pot reduce numarul de tratamente ulterioare, dat fiind faptul ca reduc considerabil atat infectiile primare cauzate de agenti patogeni, cat si formele de rezistenta ale acestora.

Un fungicid foarte eficient in prevenirea si combaterea focului bacterian (Erwinia) la meri, peri si gutui, prin tratamente preflorale si postflorale, este ALCUPRAL 50 PU.

ALCUPRAL 50 PU are actiune fungicid-bactericida de contact si este omologat pentru tratamente prin stropiri in volume normale de apa, la urmatoarele culturi: mar, par, gutui, prun, cires, visin, vita de vie, fasole, cartof, in concentratie de 0,2-0,3%. La tomate, castraveti si ceapa concentratia recomandata este de 0,5%.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.