Achim Irimescu, propus pentru sefia Agriculturii…

Cu ocazia caderii guvernului Ponta, si venirea lui Dacian Ciolos in fruntea Executivului, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin va trebui sa plece, el fiind inlocuit de Achim Irimescu. Cine este Achim Irimescu? Pana sa fie numint ministru al Agriculturii,  acesta ocupa functia de ministru-consilier in cadrul Reprezentantei permanente a Romaniei la Bruxelles si era seful sectiei Agricultura, reprezentant al Romaniei in Comitetul Special Agricol. De asemenea, a fost secretar de stat in acest minister in perioada guvernelor Ponta 1 si 2 si a coordonat cele doua Agentii de Plati care gestionau fondurile europene pentru agricultura si dezvoltare rurala, Autoritatea de Management, si relatia cu directiile tehnice din cadrul Comisiei Europene.

Achim Irimescu este doctor in economie agrara, iar din 1998 si pana cand a preluat postul de secretar de stat la MADR a fost seful sectiei Agricultura, Pescuit si Dezvoltare Rurala al Reprezentantei Permanente a Romaniei pe langa Uniunea Europeana.

sursa: agerpres.ro

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.