A venit toamna! Erbicideaza culturile de cereale paioase cu RIVAL TOP 20 SG.

Scris de Echipa Alcedo

Aplicarea erbicidului RIVAL TOP 20 SG in toamna este cea mai economica solutie pentru combaterea buruienilor cu frunza lata, anuale si perene, care pot sa rasara in toamna si sa isi continue rasarirea sau dezvoltarea in ferestrele iernii si primavara devreme.

Daca optam doar pentru erbicidare in primavara, nu tot timpul putem intra la timp in camp. Un exemplu bun a fost si in aceasta primavara, cand din cauza vremii ploioase si reci nu s-a putut intra in camp la timp pentru tratament. In acest caz, buruienile pot concura cerealele paioase, afectand cresterea plantelor de cultura, conducand la pagube cuantificate ulterior intr-o scadere a productiei.

Nu ne dorim asta! O solutie eficienta, cu protectie de lunga durata, v-o ofera erbicidul RIVAL TOP 20 SG, in doza de 20-30 g/ha, la culturile de grau, orz, triticale si ovaz, pentru combaterea buruienilor cu frunza lata, anuale si perene. Este un erbicid care se aplica atat in toamna, cat si in primavara, cand buruienile sunt rasarite in masa, peste 70% si sunt in faza optima (2-4 frunze), iar plantele de cereale sunt in faza de vegetatie, de la infratire pana la faza de aparitie a frunzei stindard (BBCH 12-39).

Eficacitatea este maxima cand este aplicat pe buruieni tinere, aflate in stadiul de crestere activa, respectiv in faza de 2-4 frunze (pentru buruienile anuale) sau rozeta (pentru cele perene).

Retineti! Aplicarea erbicidului RIVAL TOP 20 SG, inca din toamna, va tine cultura curata atat in toamna, cat si in primavara, cu mentiunea ca in primavara, cand vremea va permite, chiar mai tarziu, va trebui sa reveniti cu inca o erbicidare. 

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO