A aparut un nou numar al revistei Sanatatea plantelor

Scris de Echipa Alcedo

sanatatea-plantelor-190Zilele trecute, a aparut numarul 190 al revistei Sanatatea plantelor. In paginile revistei veti gasi o serie de informatii despre tratamentele fitosanitare la diverse culturi agricole, recomandari de sezon, dar si numeroase articole realizate de specialisti in domeniu. Mai mult, puteti citi ce sfaturi dau specialistii despre “Cum sa combateti numerosi daunatori in primele faze de vegetatie ale florii -soarelui”, “Care sunt problemele create de daunatori in culturile de cereale paioase”, “Combaterea bolilor si daunatorilor la salata”, “Ce lucrari agricole trebuie sa efectuati in fermele legumicole in luna aprilie”, si multe alte subiecte si noutati din domeniul agricol.

Pentru cei dintre dumneavoastra care doriti sa va abonati la revista Sanatatea plantelor o puteti face, fie completand talonul de abonament, care se gaseste pe ultima pagina a revistei, fie intrand pe site-ul www.sanatateaplantelor.ro, la rubrica “Abonamente”.

Totodata, puteti gasi revista si pe una dintre cele mai populare retele de socializare, si anume facebook, unde puteti intra si da like.

Asadar, daca doriti sa fiti la curent cu tot ce inseamna protectia plantelor, nu ezitati sa rasfoiti revista Sanatatea plantelor sau sa intrati pe site-ul www.sanatateaplantelor.ro.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.