A aparut un nou numar al revistei “Sanatatea plantelor”

Untitled-1Zilele trecute, a aparut numarul 194 al revistei “Sanatatea plantelor”. In paginile revistei veti gasi o serie de informatii despre interzicerea neonicotinoidelor, tratamentele fitosanitare la diverse culturi agricole, recomandari de sezon, dar si numeroase articole realizate de specialisti in domeniu. Mai mult, puteti citi ce sfaturi dau expertii despre “Cum sa nu va confruntati cu molia Tuta absoluta”, “Cum sa scapati  de daunatorii din legume si vita de vie”, “Cum sa scapati de tantari”, “Buha verzei, un pericol pentru culturile de varza”, dar si multe alte subiecte si noutati din domeniul agricol. 

Pentru cei dintre dumneavoastra care doriti sa va abonati la revista “Sanatatea plantelor”, o puteti face fie completand talonul de abonament, care se gaseste pe ultima pagina a revistei, fie intrand pe site-ul www.sanatateaplantelor.ro, la rubrica “Abonamente”. Un abonament lunar costa 7 lei, insa daca il faceti pe un an intreg, va costa doar 70 lei.

Totodata, puteti gasi revista si pe una dintre cele mai populare retele de socializare, si anume facebook, unde puteti intra si da like.

Asadar, daca doriti sa fiti la curent cu tot ce inseamna protectia plantelor, nu ezitati sa rasfoiti revista sau sa intrati pe site-ul www.sanatateaplantelor.ro.

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.