A aparut numarul din august al revistei „Sanatatea plantelor“

Scris de Echipa Alcedo

Untitled-2La inceputul acestei saptamani a aparut numarul 207 al revistei „Sanatatea plantelor“, in care veti putea gasi o multime de informatii despre tratamentele fitosanitare la diverse culturi agricole, recomandari de sezon, dar si numeroase articole realizate de specialisti in domeniu. Mai mult, puteti citi ce sfaturi ofera expertii despre: „Rugina lucernei“, „Tratarea semintelor culturilor care se amplaseaza in toamna“, „Daunatorii inaripati ai culturilor agricole“, „Protectia productiei depozitate“, „Daunatorii problema ai verzei de toamna“, „Tratamentele in pomicultura din perioada de vara-toamna“, dar si multe alte subiecte si noutati din domeniul agricol.

Pentru aceia dintre dumneavoastra, care doriti sa va abonati la revista „Sanatatea plantelor“, o puteti face, fie completand talonul de abonament, care se gaseste pe ultima pagina a revistei, fie intrand pe site-ulwww.sanatateaplantelor.ro, la rubrica „abonamente“. Un abonament lunar costa 7 lei, insa daca il incheiati pe un an intreg, va costa doar 70 lei.

Totodata, puteti gasi revista si pe una dintre cele mai populare retele de socializare, si anume facebook, unde puteti intra si da like.

Asadar, daca doriti sa fiti la curent cu tot ce inseamna protectia plantelor, nu ezitati sa rasfoiti revista sau sa intrati pe site-ul www.sanatateaplantelor.ro.