A aparut noul numar al revistei “Sanatatea plantelor”

Scris de Echipa Alcedo

In urma cu cateva zile a aparut numarul 227 al revistei “Sanatatea plantelor”. In paginile acestui numar veti gasi o multime de informatii despre tratamentele fitosanitare la diverse culturi agricole, recomandari de sezon, dar si numeroase articole realizate de specialisti in domeniu.

Revista Sanatatea plantelor este una dintre cele mai apreciate reviste de profil din presa agricola romaneasca, iar acest lucru ne-a fost confirmat inca o data si zilele trecute, prin mesajul transmis de catre domnul Huciu Valentin, Coordonator ANF – Oficiul Fitosanitar Galati: “Publicati cea mai importanta revista de specialitate – pe intelesul tuturor, atat a specialistilor, cat si a „populatiei” agricole din Romania – Sanatatea Plantelor”.

Asadar, pentru aceia dintre dumneavoastra, care doriti sa va abonati la revista “Sanatatea plantelor”, o puteti face, fie completand talonul de abonament, care se gaseste pe ultima pagina a revistei, fie intrand pe site-ul www.sanatateaplantelor.ro, la rubrica “abonamente”. Un abonament lunar costa 7 lei, insa daca il incheiati pe un an intreg, va costa doar 70 lei.

Totodata, puteti gasi o parte din materialele publicate in revista si pe site-ul revistei www.sanatateaplantelor.ro, sau pe pagina de facebook.

Echipa ALCEDO