A aparut noul numar al revistei “Sanatatea plantelor”

Scris de Echipa Alcedo

Untitled-1In urma cu cateva zile, a aparut numarul 197 al revistei “Sanatatea plantelor”. In paginile acestui numar veti gasi o multime de informatii despre tratamentele fitosanitare la diverse culturi agricole, recomandari de sezon, dar si numeroase articole realizate de specialisti in domeniu. Mai mult, puteti citi ce sfaturi ofera expertii despre: “Invazia de rozatoare, in culturile agricole”, “Lepidopterele-daunatoare in cultura rapitei in perioada toamnei”, “Protectia productiei depozitate in perioada de toamna-iarna”, “Cum sa evitam vestejirea bacteriana a cartofului”, “Situatia daunatorilor din livezile de mar”, “Platanul se raspandeste [n orase si parcuri, atentie la daunatori”, “Viticultura in sezonul rece”, dar si multe alte subiecte si noutati din domeniul agricol.

Pentru aceia dintre dumneavoastra, care doriti sa va abonati la revista “Sanatatea plantelor”, o puteti face, fie completand talonul de abonament, care se gaseste pe ultima pagina a revistei, fie intrand pe site-ulwww.sanatateaplantelor.ro, la rubrica “abonamente”. Un abonament lunar costa 7 lei, insa daca il faceti pe un an intreg, va costa doar 70 lei.

Totodata, puteti gasi revista si pe una dintre cele mai populare retele de socializare, si anume facebook, unde puteti intra si da like.

Asadar, daca doriti sa fiti la curent cu tot ce inseamna protectia plantelor, nu ezitati sa rasfoiti revista sau sa intrati pe site-ul www.sanatateaplantelor.ro.

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.