A aparut NOUL CATALOG DE TOAMNA de la ALCEDO!

Scris de Echipa Alcedo

Deja v-ati obisnuit ca ALCEDO sa vina cu noutati atat toamna, cat si primavara. OFERTELE ISCUSITE se gasesc in format tiparit, dar si in APLICATIA ALCEDO Romania.

In acest catalog, pe langa informatii complete pentru cei care trudesc in agricultura, gasiti si SFATURI ISCUSITE, bine argumentate si verificate, in conditii de productie adaptate la provocarile climatice de care am avut parte din plin chiar si in acest an.

Mai multe detalii despre ce gasim in NOUL CATALOG DE TOAMNA de la ALCEDO, aflati aici.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.