A aparut noul Catalog de la Alcedo pentru campania de toamna 2021

Scris de Echipa Alcedo

In 2020 am aflat, alaturi de dumneavoastra, ca activitatea la nivel de ferma din anii ce vor veni va trebui sa fie tot mai mult orientata catre conservarea resurselor.

Cu totii am auzit de “Green Deal” sau “Farm to Fork”. Aceste strategii isi doresc eficientizarea utilizarii resurselor, dar si cresterea competitivitatii.

O sa va intrebati… ce legatura au toate aceste strategii cu noi, cei implicati in agricultura?

Raspunsul e simplu! Aceste doua concepte vor fi cele care vor defini AGRICULTURA VIITORULUI, inclusiv pentru dumneavoastra.

AGRICULTURA VIITORULUI va trebui sa fie o agricultura cu impact neutru sau pozitiv asupra mediului si care sa ajute la atenuarea schimbarilor climatice.

Cum stim ca “NOROCUL TINE CU CEI ISCUSITI”, suntem pregatiti si in aceasta campanie, astfel incat trecerea catre AGRICULTURA VIITORULUI sa fie o reusita.

Nu va ramane decat sa rasfoiti CATALOGUL DE TOAMNA ALCEDO, pentru SFATURILE ISCUSITE care speram sa va fie de ajutor, ca in final sa trageti linie pe plus!

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.