7 soiuri de soia, recomandarea ALCEDO pentru 2021

Scris de Echipa Alcedo

Daca soia este o cultura profitabila, nici nu se mai pune problema! Prin urmare, in ultimii ani multi dintre fermieri si-au indreptat atentia asupra acestei culturi. De ce? Motive sunt multe, de la continutul ridicat de proteina, utilizata atat in hrana oamenilor cat si a animalelor, pana la beneficiile pe care le aduce culturilor care urmeaza in rotatie, fiind o buna planta premergatoare pentru majoritatea culturilor agricole.

Un motiv in plus este dat de faptul ca, in viitoarea Politica Agricola Comuna (PAC), Comisia Europeana incurajeaza practicile de agricultura ecologica, cu referire la rotatia culturilor cu leguminoase, inclusiv soia, iar fermierii care vor fi de acord cu aceste practici, pe langa faptul ca protejeaza mediul in contextul in care schimbarile climatice sunt din ce in ce mai evidente, vor fi si recompensati.

Dar ce soi alegem?

ALCEDO vine in ajutorul fermierilor iscusiti cu 7 soiuri, pe care vi le enumeram mai jos:

  • ES MENTOR (EURALIS)
  • ES PALLADOR (EURALIS)
  • ILINCA TD (SCDA TURDA)
  • RGT SCALA (RAGT)
  • RGT SINFONIA (RAGT)
  • RGT SPEEDA (RAGT)
  • RGT STRAVIATA (RAGT)

Nu uitati! Bacterizarea semintelor de soia cu inoculantul NITROGEN SOYA T ofera, pe langa maximizarea productiei, si alte beneficii cum ar fi: economisirea de ingrasaminte cu azot, reducerea infestarii cu buruieni, etc.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.