7 hibrizi de floarea soarelui – recomandarile ALCEDO pentru acest sezon

Despre alegerile noastre pentru portofoliul de SEMINTE ISCUSITE va putem spune ca, si in conditiile unor sezoane agricole dificile, cum au fost cele din ultimii ani, am primit confirmarea ca avem seminte care, combinate cu tehnologia potrivita, fac fata provocarilor vremii si asigura productiile.

Pentru sezonul din aceasta primavara, venim in ajutorul domneavoastra cu 7 hibrizi iscusiti de floarea soarelui, alesi cu grija de specialistii ALCEDO pentru ca fermierii iscusiti sa fie pe plus. Despre ce hibrizi este vorba? COLORIS CL, IMPACT CL, LORIS CLP, N4H471 CL HO, NHK12M010 CL HO, RGT VOLLCANO CLP HO, X4219.

Nu uitati si de PRODUSELE si INGRASAMINTELE ISCUSITE care isi gasesc loc in tehnologia acestei culturi!

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.