5 insecticide iscusite eficiente in culturile de cereale paioase

Scris de Echipa Alcedo

Ce produse pot fi aplicate in primavara pentru combaterea daunatorilor din culturile de cereale paioase, daunatori precum afidele, gandacul ovazului, viermele rosu al paiului, plosnita cerealelor, etc?

In portofoliul de PRODUSE ISCUSITE de la ALCEDO gasiti patru insecticide de contact si ingestie: FASTER 10 EC, KARIS 10 CS, FASTER GOLD 50 EC si FASTER DELTA si un insecticid cu actiune sistemica: MOSPILAN 20 SP.

FASTER 10 CE este omologat in doza de 0,15 l/ha la grau, orz si ovaz pentru combaterea gandacului balos (Lema melanopa) si doar la grau pentru combaterea viermelui rosu al paiului (Haplodiplosis marginata) si plosnita graului (Eurygaster integriceps).

KARIS 10 CS este omologat in doza de 0,05 l/ha la grau, orz, ovaz si grau durum, pentru combaterea afidelor (Aphis spp.) si la grau pentru combaterea mustei cerealelor (Opomyza florum).

FASTER GOLD 50 EC este omologat in doza de 0,1 l/ha la grau, orz si ovaz, pentru combaterea daunatorilor: opomiza cerealelor (Opomyza florum), paduchele verde al cerealelor (Schizaphis graminum), afide spic (Metopolophium dirhodum), paduchele cenusiu al graului (Rhopalosiphum padi), paduchele verde al porumbului (Rhopalosiphum maidis), paduchele ovazului (Macrosiphum avenae).

FASTER DELTA este omologat la cereale paioase, in doza de 0,3 l/ha, pentru combaterea daunatorilor: afide ale spicului (Sitobion avenae, Rhopalosiphum padi, Metopolophium dirhodum), plosnita cerealelor (Eurygaster intergriceps), gandacul balos (Lema melanopa) si  viermele rosu al paiului (Haplodiplosis marginata).

MOSPILAN 20 SP, insecticid cu actiune sistemica rapida, cu o actiune de peste 3 saptamani este omologat in doza de 0,1 kg/ha pentru combatera plosnitei cerealelor (Eurygaster integriceps).

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO