3 soiuri de orzoaica de primavara, 1 soi de ovaz de primavara si 1 soi de grau de primavara – recomandarile din portofoliul de SEMINTE ISCUSITE de la ALCEDO

Scris de Echipa Alcedo

Pe langa gama foarte bogata de soiuri de cereale paioase de toamna, in special grau, iata ca specialistii ALCEDO s-au gandit la dumneavoastra si pentru campania de primavara. Am selectat cu multa grija trei din cele mai productive soiuri de orzoaica de primavara existente in piata si anume RGT PLANET, TUNIKA si WILMA. De ce? Daca la orzul de toamna exista pericolul ingalbenirii cauzat de virozele transmise de afide, dar si a inghetului plantutelor, daca survin temperaturi scazute, fara strat de zapada, la orzoiaca de primavara aceste fenomene sunt excluse!

Pentru o gama completa, venim in ajutorul dumneavoastra si cu un soi de ovaz si unul de grau de primavara, PROKOP, respectiv GRANNY,  soiuri ce prezinta indici de calitate superiori.

Nu uitati si de PRODUSELE si INGRASAMINTELE ISCUSITE care isi gasesc loc in tehnologia acestor culturi!

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.