3 pasi simpli pentru a proteja samanta de cereale paioase de bolile si daunatorii din sol

  1. Achizitioneaza samanta certificata, de la un furnizor autorizat.
  2. Trateaza samanta:
    • cu unul din insecticidele LANGIS sau NUPRID AL 600 FS (derogare: 1 august – 28 noiembrie 2022), pentru a reduce rezerva de daunatori din sol;
    • cu unul din fungicidele AMIRAL PROFFY 6 FS sau AMIRAL NEO, pentru protectia culturilor impotriva bolilor cu transmitere prin samanta.
  3. Adauga la tratamentul semintei fertilizantul MICROFERT U, dar si un biostimulator din gama ALGAMAX, pentru un start bun al culturilor, o rasarire uniforma si plante viguroase.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.