2 biostimulatori din gama AlgaMAX cu efect dublu – biostimulare si antistres, AlgaMAX Fluid si AlgaMAX Complex NPK

Scris de Echipa Alcedo

In perioada de crestere si mai ales atunci cand plantele sunt afectate (stresate) din cauza secetei, baltirilor, grindinei, diferentelor mari  de temperatura intre zi si noapte, etc., se recomanda efectuarea de  tratamente cu biostimulatori, atat pentru a stimula cresterea si nutritia plantelor, dar si pentru a le ajuta sa treaca mai usor peste stresul creat de factorii climatici, enumerati mai sus.

Biostimulatorii AlgaMAX Fluid, respectiv AlgaMAX Complex NPK, provin din extractul de Ascophyllum nodosum si au in compozitia lor compusi bioactivi cu proprietati probate prin rezultatele cercetarilor multianuale in ceea ce priveste dezvoltarea sistemului radicular, cresterea vigorii plantelor si a rezistentei la factorii de stres, o fotosinteza superioara si eficienta ridicata a utilizarii nutrientilor.

Ce contin biostimulatorii AlgaMAX? Substante naturale bioactive pure, cum sunt: carbohidratii si aminoacizii, macronutrienti si micronutrienti, cum ar fi: manitolul, fucoidanul, acidul alginic, oligozaharidele, betainele, azotul, fosforul, potasiul si oligoelementele.

Care sunt principalele beneficii ale aplicarii biostimulatorilor AlgaMAX la culturile agricole? Stimularea inradacinarii si a cresterii plantelor, eficienta ridicata a utilizarii nutrientilor, rezistenta marita la factorii abiotici de stres (salinitate, seceta, baltire, inghet), maximizarea randamentului/ha si a calitatii recoltelor.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO