15 mai 2014, ultima zi de depunere a cererilor de plata pe suprafata

Bani-lei-romanesti15 mai 2014, ultima zi de depunere a cererilor de plata pe suprafata 695.723 de cereri de plata, pentru o suprafata de aproximativ 4 milioane hectare, au fost depuse in perioada 3 martie–28 aprilie 2014, in cadrul Campaniei de primire a cererilor de plata pe suprafata, a anuntat Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA).

Pentru a beneficia de sprijinul financiar pe suprafata, fermierii trebuie sa depuna la Centrele APIA, in intervalul 3 martie-15 mai 2014, o singura cerere de plata. Pentru depunerea cererilor de plata incepand cu data de 16 mai se vor aplica penalitati de 1% pentru fiecare zi lucratoare de intarziere. Dupa data de 9  iunie 2014 cererea de sprijin nu mai este admisa la calcul.

APIA invita fermierii care nu au mai beneficiat de aceasta schema de sprijin sa depuna cerere la centrul judetean sau local la care sunt arondati, iar actualii fermieri beneficiari sa depuna cerere conform invitatiei primite/programarii afisate la centrele APIA.

sursa: apia.org.ro

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.