14:30, ora la care fermierii au parte in fiecare marti de “SFATURI ISCUSITE DE LA ALCEDO!”

Asa cum stiti deja, ca in fiecare marti, venim si astazi in casele dumneavoastra cu o noua editie a emisiunii “SFATURI ISCUSITE DE LA ALCEDO!”, incepand cu ora 14:30, pe pagina de Facebook a companiei ALCEDO. Despre ce vorbim astazi? Despre problemele cu care se confrunta cultura de rapita in aceasta toamna, alegerea soiurilor de cereale in functie de destinatia productiei, dar si despre ingrasamintele de sol aplicate in toamna: complexe NP si NPK.

Ca si in emisiunea trecuta, gazde va vor fi dr. ing. Emilian Tudor (sef laborator ALCHIMEX),  ing. Marian Butoianu (Director Tehnic ALCEDO) si George Parvu (Director Departament Seminte ALCEDO).

Nu ratati emisiunea de astazi. Venim nu numai cu produse iscusite, ci si cu sfaturi si idei iscusite. Asteptam sa ne dati like sau share. Vizionare placuta!

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.