Pentru ERBICIDAREA IN TOAMNA la cereale paioase, specialistii ALCEDO recomanda: RIVAL 75 GD, PELICAN DELTA 606 WG, BIZON si JOYSTICK!

Scris de Echipa Alcedo

RIVAL 75 GD este un erbicid sistemic cu aplicare in toamna, in postemergenta, cu efect rezidual de durata, foarte eficient impotriva buruienilor dicotiledonate anuale si perene din culturile de cereale paioase. Eficacitatea produsului nu este influentata de temperaturile scazute (pana la 5°C), ceea ce permite efectuarea tratamentului si in perioadele reci.

PELICAN DELTA 606 WG este un erbicid complex cu spectru larg de combatere, ce poate fi aplicat la grau la temperaturi mai scazute (peste 5 ºC). Doza de aplicare este redusa si eficienta tratamentului foarte buna. Translocarea rapida in planta determina oprirea dezvoltarii buruienilor la scurt timp dupa aplicare.

BIZON este un erbicid cu aplicare in postemergenta, in toamna, pentru combaterea buruienilor monocotiledonate si dicotiledonate anuale din culturile de grau de toamna, orz de toamna, secara si triticale (diflufenicanul este eficient in combaterea buruienilor in curs de rasarire, iar florasulamul si penoxsulamul ajuta la inhibarea cresterii si dezvoltarii buruienilor).

JOYSTICK este un erbicid complex, cu trei substante active plus un safener. Se aplica in toamna la grau, orz, ovaz si secara, de la stadiul de 2 frunze pana la sfarsitul infratirii. Combate in postemergenta majoritatea buruienilor dicotiledonate, dar si monocotiledonate, inclusiv iarba vantului si odosul. Siguranta tratamentului se datoreaza safenerului din compozitie.

Pentru mai multe detalii despre aceste produse va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/ 
Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.