Fungicidul SULPHUR 80 WG, protectie sigura impotriva fainarii!

Scris de Echipa Alcedo

Fainarea este o boala provocata de diferite ciuperci si produce pagube considerabile acolo unde isi face aparitia. In newsletter-ul de astazi, vrem sa va dam cateva informatii despre cum sa preveniti sau sa tratati fainarea. Pentru asta, aveti la indemana fungicidul SULPHUR 80 WG, produs pe care-l gasiti in oferta companiei ALCEDO. Inainte de a va da cateva detalii despre acest produs, vrem sa va precizam ca sulful este foarte mult utilizat in lume, mai ales in cadrul schemelor de tratamente fitosanitare, deoarece este eficient impotriva fainarii. Asa cum v-ati dat seama, fungicidul SULPHUR 80 WG este un produs pe baza de sulf, actionand prin contact asupra ciupercilor care produc fainarea. Are un efect stimulator pentru cresterea plantei, prin efectul pozitiv al sulfului asupra fotosintezei. Mai mult, acest fungicid are si o actiune secundara asupra acarienilor.
Daca in culturile de legume, observati simptome de fainare (mai ales dupa perioada ploioasa ce a alternat cu zile cu temperaturi ridicate) sau daca doriti sa preveniti aceasta boala, folositi SULPHUR 80 WG, in concentratie de 0,3%.
La vita de vie, fainarea poate fi stopata folosind doza de 3 kg/ha in 1.000 l de apa. De asemenea, in plantatiile de meri, doza omologata este de 4,5 kg/ha, iar la piersic de 3 kg/ha.
Avand in vedere informatiile despre acest fungicid, va sfatuim sa nu neglijati efectuarea tratamentelor fitosanitare, atat la aparitia primelor semne de boala, dar si preventiv, deoarece fainarea va poate afecta atat cantitatea, cat si calitatea legumelor si fructelor. Cu SULPHUR 80 WG aveti garantia unor culturi protejate si productive.
Daca doriti mai multe informatii despre fungicidul SULPHUR 80 WG, puteti sa le cereti reprezentantului ALCEDO din zona agricola in care va aflati sau intrand pe site-ul www.alcedoltd.ro/SECTIUNEA PRODUSE.  
Echipa ALCEDO