BOLOGNA, un soi iscusit de grau cu potential de productie ridicat si un continut bun de proteina!
Scris de Echipa Alcedo
Graul este una dintre cele mai importante culturi din campania de toamna, iar reusita unei culturi depinde in primul rand de soiul pe care il veti alege.
Pentru fermierii care isi doresc productii ridicate, chiar si in conditii mai putin favorabile, cea mai buna alegere este soiul BOLOGNA, soi timpuriu, cu capacitate de infratire mare, rezistent in conditii de stres hidric si care garanteaza o productie de calitate si un continut de proteina ridicat.
Care sunt beneficiile acestui soi de grau?
BOLOGNA ofera flexibilitate in alegerea parcelei, fiind un soi care se preteaza foarte bine diferitelor conditii agronomice din ferma dumneavoastra, iar timpurietatea ii confera siguranta realizarii productiei, chiar si in conditii de seceta.
Si nu doar atat! Pe langa toleranta la seceta si boli, acesta are un potential bun de productie si un continut de proteina de >12 %.
Mai multe caracteristici ale soiului, aici: https://alcedo.ro/produse/bologna/