Scapati de problemele din culturile de cereale paioase cu GOLD LANCELOT

grauPentru ca in foarte multe zone agricole din tara, campania de primavara este in toi, ne-am gandit ca ar fi util ca in newsletter-ul de astazi sa vorbim despre un pachet complet, benefic in cultura de cereale paioase, si anume Gold Lancelot. Pachetul contine urmatoarele produse: Lancelot Super, Chefara, Topsin 500 SC, Faster 10 CE, Microfert U.

LANCELOT SUPER este un erbicid postemergent, ce actioneaza asupra buruienilor dicotiledonate anuale si perene, cu patrundere in principal prin sistemul foliar si secundar prin radacini. Produsul este recomandat pentru grau, in doza de 33 g/ha, aplicat singur, postemergent, de la infratire pana la formarea celui de-al doilea internod. Pentru orzoaica de primavara se foloseste in doza de 33 g/ha aplicat singur de la infratire pana la formarea celui de-al doilea internod, buruienile dicotiledonate in faza de 3-5 frunze.

CHEFARA, este a doua denumire a produsului Artea 330 EC si este un fungicid ce asigura o protectie de lunga durata a cerealelor paioase. Poate fi aplicat atat preventiv, cat si curativ, in toate stadiile de vegetatie, de la infratit pana la inceputul infloritului. Pentru rezultate optime, se recomanda aplicarea produsului la aparitia primelor semne de infestare (1 pana la 3% din suprafata frunzei atacate). Se revine cu un tratament dupa 3-5 saptamani, atunci cand conditiile climatice favorizeaza aparitia infectiilor secundare. Se recomanda a fi utilizat pentru grau si orz in doza de 0,4 l/ha.

TOPSIN 500 SC este un produs ce are actiune fungicida, de contact si sistemica, fiind absorbit de plante prin frunze si radacini. Are un foarte bun efect preventiv si curativ fata de un spectru larg de agenti fitopatogeni care provoaca boli ale plantelor, cu infectie de suprafata si sistemica. Asadar, pentru grau, Topsin 500 SC poate fi folosit impotriva bolilor foliare si ale spicului, precum: fainarea, rugina, septorioza, fuzarioza, helmintosporioza. Pentru orz, se foloseste impotriva bolilor foliare, precum: fainarea, helmintosporioza, rincosporioza si sfasierea frunzelor. Pentru aceste culturi fungicidul Topsin 500 SC se foloseste in doza de 1,250 l/ha.

Referitor la FASTER 10 CE, trebuie sa stiti ca este un piretroid de sinteza nesistemic, cu actiune de contact si prin ingestie, cu spectru larg de actiune asupra daunatorilor din culturile de cereale paioase. Va recomandam sa utilizati si fertilizantul foliar MICROFERT U, inclus in acest pachet, pentru o dezvoltare si o crestere uniforma a plantelor.

Asadar, daca doriti sa cumparati pachetul Gold Lancelot, la indeplinirea conditiilor contractuale puteti obtine o reducere de 28,24%, ajungand la un cost de 209,90 RON/ha fara TVA. De asemenea, pentru cei care doresc sa participe in cadrul programului ALCEDO “Cumperi, acumulezi puncte, castigi garantat!!!”, pachetul poate fi achizitionat la pretul de 292,49 RON/ha, fara TVA, acumuland un numar de 250 de puncte.

Daca v-au convins caracteristicile pachetului Gold Lancelot si doriti sa-l achizitionati, puteti lua legatura cu reprezentantul ALCEDO din zona dumneavoastra sau sa consultati site-ul www.alcedoltd.ro, sectiunea PRODUSE.

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.