Recomandare Alcedo: pachetul tehnologic Rapita Mystic Boron Plus

MYSTIC BORONDaca zilele trecute, compania Alcedo va recomanda cele mai bune solutii pentru protectia culturii dumneavoastra de rapita, informandu-va despre avantajele pachetelor Rapita Mystic Bronze, Rapita Orius Bronze si Rapita Mystic Bor, astazi, compania va propune sa cunoasteti un alt pachet, si anume, Rapita Mystic Boron Plus. Acesta contine: fungicidul Mystic 250 EC in doza de 0,5 l/ha in toamna, insecticidul Faster 10 CE in doza de 0,2 l/ha, la alegere erbicidul Leopard 5 EC sau Targa 5 EC in doza de 1,0 l/ha postemergent si ingrasamantul foliar Folimax Boron Plus in doza de 2,0 kg/ha. Fata de pretul de lista, de 206.04 Ron/ha, Alcedo va ofera o reducere de 21.27%, pretul final fiind 169.90 Ron/ha.

Toate aceste produse va ajuta in combaterea bolilor, daunatorilor si a buruienilor, si va asigura o eficienta ridicata in cresterea si dezvoltarea plantelor.

Astfel, cumparand acest pachet aveti mai multe avantaje: produsele vor fi disponibile oricand in ferma dumneavoastra, pretul este foarte avantajos, si nu in ultimul rand puteti intra in programul de marketing „Cumperi, acumulezi puncte, castigi garantat!”

Daca sunteti interesati de achizitionarea acestui pachet, va recomandam sa luati legatura cu reprezentantul de vanzari Alcedo, din zona dvs, sau sa consultati www.alcedoltd.ro.

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.