KENJA

  • 1 L - 475 lei/L
  • Producător: ISK Biosciences Europe SA, Belgia
  • Furnizor: BELCHIM CROP PROTECTION
Echipa de vânzări pentru fermieri Echipa de vânzări pentru fitofarmacii

Prețurile nu includ TVA și se pot modifica fără o notificare prealabilă.

Caracteristici: Kenja este un fungicid cu actiune de contact asupra hifelor, miceliului si sporilor ciupercilor patogene. Afecteaza transferul de electroni in mitocondrii, conducand la stoparea producerii de enegie. Astfel, sporularea, germinarea, cresterea miceliului si alte procese critice din ciclul de viata al patogenului sunt inhibate. Produsul poate patrunde in planta translaminar prin frunze. Are un efect preventiv.

Mod de utilizare: Momentul aplicarii: cel mai bun efect al produsului se obtine atunci cand se aplica preventiv. Prima aplicare se va face atunci cand exista risc maxim de aparitie a infectiei. La cais si cires aplicarile trebuie sa fie la debut si in timpul infloritului (BBCH 57-69). La vita de vie se pot face tratamente de la inflorit si pana la stadiul parga (BBCH 61- 85). Se pot distinge 4 momente cheie de aplicare a tratamentului: sfarsitul infloritului, compactarea ciorchinelor, inceputul pigmentarii boabelor si ultima faza cu respectarea timpului de pauza necesar pentru recoltare. La rapita se aplica un singur tratament, de la inceputul infloritului pana la inflorire completa (BBCH 60- 65). Timp de pauza: capsun -1 zi,vita de vie, salata, spanac si mangold, verdeturi, flori comestibile-21 zile. La cires si cais ultimul tratament se va aplica cel mai tarziu la BBCH 69.

isofetamid, 400 g/l

Atentie

Fara formulare

Cultură Spectru de combatere Dozaj
Rapita Putregaiul alb (Sclerotinia sclerotiorum) 0.8 l/ha
Patrunjel Putregaiul alb (Sclerotinia sclerotiorum) 1.0 l/ha
Telina Putregaiul alb (Sclerotinia sclerotiorum) 1.0 l/ha
Salvia Putregaiul alb (Sclerotinia sclerotiorum) 1.0 l/ha
Rozmarin Putregaiul alb (Sclerotinia sclerotiorum) 1.0 l/ha
Cimbru Putregaiul alb (Sclerotinia sclerotiorum) 1.0 l/ha
Busuioc Putregaiul alb (Sclerotinia sclerotiorum) 1.0 l/ha
Tarhon Putregaiul alb (Sclerotinia sclerotiorum) 1.0 l/ha
Ceapa de tuns Putregaiul alb (Sclerotinia sclerotiorum) 1.0 l/ha
Asmatui Putregaiul alb (Sclerotinia sclerotiorum) 1.0 l/ha
Vita de vie Putregaiul cenusiu (Botrytis cinerea) 1.5 l/ha
Capsun Putregaiul cenusiu (Botrytis cinerea) 1.2 l/ha
Patrunjel Putregaiul cenusiu (Botrytis cinerea) 1.0 l/ha
Telina Putregaiul cenusiu (Botrytis cinerea) 1.0 l/ha
Mangold (sfecla elvetiana) Putregaiul cenusiu (Botrytis cinerea) 1.0 l/ha
Salata camp Putregaiul cenusiu (Botrytis cinerea) 1.0 l/ha
Salata sere si solarii Putregaiul cenusiu (Botrytis cinerea) 1.0 l/ha
Spanac Putregaiul cenusiu (Botrytis cinerea) 1.0 l/ha
Salvia Putregaiul cenusiu (Botrytis cinerea) 1.0 l/ha
Rozmarin Putregaiul cenusiu (Botrytis cinerea) 1.0 l/ha
Cimbru Putregaiul cenusiu (Botrytis cinerea) 1.0 l/ha
Busuioc Putregaiul cenusiu (Botrytis cinerea) 1.0 l/ha
Tarhon Putregaiul cenusiu (Botrytis cinerea) 1.0 l/ha
Iarba grasa Putregaiul cenusiu (Botrytis cinerea) 1.0 l/ha
Ceapa de tuns Putregaiul cenusiu (Botrytis cinerea) 1.0 l/ha
Asmatui Putregaiul cenusiu (Botrytis cinerea) 1.0 l/ha
Prun Monilioza (Monilinia laxa, Monilinia fructigena) 0.9 l/ha
Cires Monilioza samburoaselor (Monilinia laxa) 0.9 l/ha
Cais Monilioza samburoaselor (Monilinia laxa) 0.9 l/ha

CO548PC/20.11.2019

Informațiile prezentate pe acest site sunt doar cu titlu informativ. Înainte de utilizare consultați eticheta de pe ambalajul produsului.

Sunteți interesat(ă) de KENJA?

Solicită ofertă prin email

Acest formular este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate a Google și Termenii și condițiile.

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.