KAISHI
- 1 L - 45.0 lei/L
- 5 L - 40.0 lei/L
- Producător: Summit Agro Romania SRL
- Furnizor: SUMMIT AGRO ROMANIA SRL
Prețurile nu includ TVA și se pot modifica fără o notificare prealabilă.
Caracteristici:
Kaishi este un biostimulant cu o formula unica, ce contine aminoacizi de natura vegetala, extrasi prin procesul de hidroliza enzimatica, si azot (N) organic. Aminoacizii din componenta produsului Kaishi sunt obtinuti prin procesul de „hidroliza enzimatica a proteinelor” de natura vegetala. Un amestec echilibrat de exoproteine si endoproteine specifice supuse procesului de hidroliza enzimatica conduce la obtinerea a 92% L-aminocizi liberi. Kaishi are in componenta L-aminoacizi liberi de origine vegetala si azot (N) organic. Este mult mai activ decat alte produse obtinute prin procedee conventionale de hidroliza (hidroliza acida, hidroliza simpla sau dubla). Prin hidroliza enzimatica sunt obtinuti L-aminoacizi de o calitate mult mai pura deoarece nu contin substante insolubile. Kaishi este un biostimulator recomandat pentru utilizarea in culturile agricole din Romania, pentru intensificarea proceselor fiziologice si o revigorare a plantelor care sufera de stres (cauzat de fito-toxicitate data de anumite produse de protectie a plantelor, seceta, inundatii, temperaturi mari / mici), pentru dezvoltarea masei foliare, pentru a influenta pozitiv continutul de proteina in plante si pentru a aduce un plus de energie in procesul de biosinteza a uleiului in cazul plantelor oleaginoase. Kaishi este un biostimulant puternic si cu rezultate sigure, utilizat in procesele de recuperare a plantelor dupa o perioada de stres cauzata de lipsa apei, caldura, saruri in exces sau stres. Cum actioneaza Kaishi in planta? L-aminoacizii liberi (AA) continuti in produsul Kaishi stimuleaza metabolismul plantelor, in special in situatii in care au suferit datorita stresului de mediu si prin urmare, creste randamentul culturilor. De asemenea, L-aminoacizii liberi sunt implicati in: – activarea sitemului de fotosinteza; – reglarea activitaaii stomatelor; – recuperarea plantelor care sufera de stres; – stimuleaza procesul de intarire a peretelui celular; – cresc activitatea de polenizare si de formare a fructelor; – imbunatatesc procesul de formare a hormonilor naturali in plante; – actioneaza ca un co-adjuvant – aplicat impreuna cu produse pentru protectia plantelor si nutrientilor foliari. Mod de utilizare:Kaishi poate fi aplicat in orice moment in timpul perioadei de vegetatie a culturilor, in special dupa stresul cauzat de seceta, inghet, atac masiv al daunatorilor si agentilor patogeni sau dupa aplicarea produselor pentru protectia plantelor pentru a ajuta planta sa-si revina din stres. Tratamentele cu Kaishi se vor repeta la un interval de 10 – 15 zile (conform omologarii din tabelul de mai sus), folosind suficienta apa in amestec pentru a acoperi intreaga masa foliara. Datorita aderentei sale puternice si a actiunii de penetrare, se recomanda efectuarea testelor de compatibilitate pe o suprafata mica inainte de a face amestecuri cu produse pentru protectia plantelor.
Element nutritiv | Concentrație |
N | 2 % |
Bor | 0.13 % |
aminoacizi | 12 % |
Fara formulare
Nespecificat
Informațiile prezentate pe acest site sunt doar cu titlu informativ. Înainte de utilizare consultați eticheta de pe ambalajul produsului.