AVENUE

  • Stoc indisponibil
  • Producător: LIMAGRAIN
  • Furnizor: LIMAGRAIN
Echipa de vânzări pentru fermieri Echipa de vânzări pentru fitofarmacii

Insusiri fiziologice:

  • soi nearistat;
  • aparitia spicului: extra-timpuriu (poate fi diferenta intre maturitatea unui soi in ansamblu si maturitatea la inspicat!). Este cel mai timpuriu soi de grau din piata, se coace la 4-6 zile dupa orz, mare atentie la momentul recoltatului;
  • aparitia spicului: extra-timpurie;
  • talia plantelor: mica;
  • capacitate mare de infratire;
  • toleranta la inghet: foarte buna;
  • toleranta la cadere: foarte buna.

Toleranta la boli:

  • rugina bruna (Puccinia recondita): toleranta foarte buna;
  • rugina galbena (Puccinia striiformis): mediu tolerant;
  • septorioza (Septoria tritici): mediu tolerant.

Indici de calitate:

  • continut de proteina: 12-13%;
  • energie: 250;
  • segment de panificatie: calitate foarte buna;
  • potential de productie: foarte ridicat.

Recomandari tehnologice:

  • zonare: in toate zonele de cultura ale graului din Romania, in special in zona de sud si sud-est datorita faptului ca ajunge la inflorit (nu la maturitate) inainte de venirea temperaturilor foarte ridicate, cu recomandarea sa fie semanat in a doua parte a epocii optime;
  • densitate optima: 370-400  boabe germinabile/m2.

Fara cultura

Fara grupa fao

C 1

Informațiile prezentate pe acest site sunt doar cu titlu informativ. Înainte de utilizare consultați eticheta de pe ambalajul produsului.

Sunteți interesat(ă) de AVENUE?

Solicită ofertă prin email

Acest formular este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate a Google și Termenii și condițiile.

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.