NUPRID OIL 004 CE si ALCUPRAL 50 PU, solutia optima la pomi si vita de vie, inainte de pornirea in vegetatie

Scris de Echipa Alcedo

Larva paduchelui din San Jose

Larva paduchelui din San Jose

Secretul reusitei tratamentelor cu insecticide si fungicide la speciile pomicole si vita de vie, impotriva majoritatii daunatorilor (paduchele din San Jose, acarianul rosu si cel comun, afide – oua de rezistenta, paduchele testos, etc), a unor bacterioze (focul bacterian al rosaceelor – Erwinia amylovora) la unele specii pomicole, dar si a unor ciuperci patogene, o constituie tratamentele din perioada repausului vegetativ si inceputul dezmuguririi. In acest sens, va recomandam sa utilizati in aceasta perioada insecticidul NUPRID OIL 004 CE, dar si fungicidul ALCUPRAL 50 PU.

Focul bacterian al rosaceelor la mar

Focul bacterian al rosaceelor la mar

De ce va sfatuim sa faceti aceste tratamente pana la inceputul dezmugurii? Pentru ca rezerva de daunatori, cat si cea de agenti patogeni hibernanti va fi diminuata, ceea ce va duce la efectuarea unui numar redus de tratamente in vegetatie. Deci, nu omiteti sa faceti aceste tratamente, mai ales ca in acest an fereastra de aplicare ar putea fi una scurta, iar daunatorii vor fi mai greu de combatut in vegetatie, si evident, costurile vor fi mult mai mari. Atentie! Tratamentul cu NUPRID OIL 004 CE se aplica numai pana la dezmugurirea pomilor si a vitei de vie.

Pentru detalii despre aceste produse, dati click pe aceste link-uri: http://alchimex.ro/product/nuprid-oil-004-ce/; http://alchimex.ro/product/alcupral-50-pu/

Echipa ALCEDO