Faceti tratamente cu cupru in livezile dumneavoastra ALCUPRAL 50 PU, fungicidul “iscusit” impotriva focului bacterian al rosaceelor!

ALCUPRAL 50 PU, fungicidul “iscusit” impotriva focului bacterian al rosaceelor!

Nu putine au fost situatiile cand focul bacterian al rosaceelor (Erwinia amylovora) a creat prejudicii in plantatiile pomicole. Fructe afectate, frunze uscate, productie mica sau chiar si pierderea pomilor. Ce se poate face in acest sens? Solutia vine de la ALCEDO: ALCUPRAL 50 PU .  Despre acest produs va spunem ca este un fungicid-bactericid, de contact, cu eficienta ridicata in prevenire si combaterea acestei boli, la mar, par si gutui. Se aplica atat prefloral, cat si postfloral, insa sfatul nostru este sa faceti tratamentul cu acest produs incepand cu pornirea in vegetatie a mugurilor sau chiar mai devreme.

Asadar, pentru a fi bine informati, dati click pe acest link http://alchimex.ro/product/alcupral-50-pu/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.