Cum scapati de focul bacterian al rosaceelor din livezile dumneavoastra?

Ati observat ce poate face focul bacterian al rosaceelor (Erwinia amylovora) in plantatiile pomicole? Frunze uscate, fructe afectate, productie diminuata, de multe ori chiar si pierderea pomilor. Ce-i de facut? ALCUPRAL 50 PU e rezolvarea. Ce este acest produs? Un fungicid-bactericid, de contact, cu eficienta ridicata in prevenirea si combaterea acestei boli, la mar, par si gutui. Se aplica atat prefloral, cat si postfloral, insa sfatul nostru este sa faceti tratamentul cu acest produs incepand cu pornirea in vegetatie a mugurilor sau chiar mai devreme.

Deci momentul de aplicare al lui ALCUPRAL 50 PU se apropie. Pentru a fi bine informati, dati click pe acest link http://alchimex.ro/product/alcupral-50-pu/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.