Ce hibrid alegem pentru o cultura de rapita productiva?

Anul acesta este foarte probabil sa se inregistreze productii foarte bune de rapita, in conditiile respectarii tehnologiei culturii. Daca natura va ajuta, fermierii vor trebui sa faca alegeri in ceea ce priveste hibrizii de rapita pe care ii vor cultiva in sezonul care se apropie cu pasi repezi.

Ce hibrid alegem pentru o cultura de rapita productiva?

Fermierii iscusiti si-au indreptat atentia spre TREZZOR, un hibrid adaptat pentru toate zonele de cultura ale rapitei, ce ofera productii ridicate si stabile si elibereaza terenul devreme, lucru dovedit in fermele care au optat pentru acest hibrid in anii precedenti.

Pe langa rezistenta foarte buna la iernare, cadere si scuturate, dar si la Phoma lingam, un alt avantaj al acestui hibrid este continutul ridicat de ulei.

Densitatea recomandata este de 40-50 seminte germinabile/mp.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.