BUMPER 250 CE, ”arma” potrivita in lupta contra bolilor foliare din culturile de cereale paioase

Cu certitudine, in lipsa tratamentului preventiv cu fungicide, bolile foliare si ale spicului la cereale paioase duc la pierderi serioase si o productie finala de slaba calitate.

Fermierii iscusiti au la indemana BUMPER 250 CE, un fungicid excelent pentru primul tratament (T1). El actioneaza ca un scut protector protejand tinerele plante de fainare, septorioza, fuzarioza, sfasierea frunzelor sau rugini. Se poate aplica de la infratirea cerealelor si pana la sfarsitul impaierii (BBCH 21-35).

Pentru mai multe detalii privind produsul BUMPER 250 CE, dati click pe urmatorul link: http://alchimex.ro/product/bumper-250-ce/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.