BIOSTIMULATORUL AMINOPOWER WSP contine cea mai mare concentratie de L-aminoacizi liberi dintre produsele existente pe piata

Scris de Echipa Alcedo

AMINOPOWER WSP este un biostimulator obtinut din materii prime naturale, produs ecologic pur, pe baza de aminoacizi si macroelemente, care contribuie la sporirea cantitatii si calitatii recoltei.

Aminoacizii liberi din AMINOPOWER WSP patrund in tesuturile plantelor, imbunatatesc permeabilitatea membranelor celulare, marind continutul de clorofila. Plantele tratate realizeaza o fotosinteza superioara, metabolismul plantelor orienteaza energia produsa spre formarea recoltelor de o calitate superioara.

Produsul se afla si in promotia EXTRABONUS de la ALCEDO. La 250 kg de AMINOPOWER WSP achizitionate, primesti gratuit 5 kg pentru fertilizarea unei suprafete de 10 ha.

Compozitie:

  • Substanta uscata : ≥ 95%
  • Azot organic (N) : 12-13 %
  • Aminoacizi total : 84-92%
  • L-aminoacizi liberi : 78-86 % (Acid glutamic, Prolina , Acid aspartic ,Treonina, Serina, , Glicina, Alanina, Valina, Cistina, Metionina, Izoleucina, Leucina, Tirozina, Fenilalanina, Lizina, Histidina, Arginina).

pH-ul produsului in solutie: 5,5+/- 0,5 .

Poate fi utilizat in Agricultura Ecologica, conform Reg. EU nr. 834/2007.

Mai multe detalii despre caracteristicile produsului, avantaje si recomandari de utilizare, gasiti aici.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.