Atentie se apropie momentul erbicidarii! Rival Superstar 75 GD, solutia iscusita impotriva buruienilor din culturile de cereale paioase

Rival Superstar 75 GD, solutia iscusita impotriva buruienilor din culturile de cereale paioase

Temperaturile ridicate din ultimele zile favorizeaza aparitia buruienilor in culturile de cereale paioase, mai ales in contextul in care in sol exista umiditate suficienta. Asa ca nu neglijati erbicidarea, momentul aplicarii erbicidelor fiind iminent. Ce produs puteti folosi? Ei bine, ALCEDO va recomanda erbicidul Rival Superstar 75 GD, un superstar in combaterea buruienilor la cerealele paioase. Produsul se recomanda singur: are un spectru larg de combatere a buruienilor cu frunza lata din culturile de cereale paioase, flexibilitate mare de aplicare, de la infratit si pana la faza de burduf, plus ca se utilizeaza in cantitati mici pe hectar. Si, nu uitati! Se gaseste si in pachetele tehnologice, alaturi de alte produse de protectia plantelor, la preturi foarte bune. Puteti vizualiza pachetele tehnologice accesand linkul http://www.alcedoltd.ro/produse/promotii/oferta-speciala-primavara/oferta-speciala-pentru-cereale-paioase/ .

Mai multe date despre Rival Superstar 75 GD gasiti accesand linkul: http://alchimex.ro/product/rival-superstar-75/.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.